Jelke

Mijn naam is Jelke Weima en ben woonachtig in Assen. Ik ben personal trainer en help jou graag op een leuke en uitdagende manier aan een gezonde en actieve leefstijl. Ik breng op professionele wijze jouw wensen, verbeterpunten en doelstellingen in kaart en maak hier de juiste strategie voor op. Ik zorg ervoor dat je sporten leuk gaat vinden. Ik daag je uit en bouw aan je zelfvertrouwen! Zodat je obstakels letterlijk en figuurlijk overwint.

Zelf ben ik op 7-jarige leeftijd begonnen met Tae-Kwondo omdat ik last had van astma, bronchitis en hooikoorts. Volgens mijn toenmalige huisarts kon ik door het beoefenen van een vechtsport, mij het beste lichamelijk ontwikkelen en mijn ademhaling beter onder controle krijgen. Naast het verbeteren van mijn lichamelijke conditie en het overwinnen van mijn astma, kreeg ik meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen door Tae-Kwondo. Het psychische gedeelte van sporten vind ik dan ook fascinerend, hoe push je jezelf steeds verder en verder om je grenzen te kunnen verleggen.

Op 12-jarige leeftijd ben ik met de motorsport in aanraking gekomen, mijn vader kon destijds een oude Kawasaki op de kop tikken en toen ben ik begonnen met motorcross in Baggelhuizen. Later ben ik gaan grasbaanracen en ik heb nog een seizoen ijsspeedway gereden. Hierdoor heb ik in Oostenrijk, Duitsland en Assen het op mogen nemen tegen o.a. Russen, Duitsers, Tsjechen en Oostenrijkers. Met als hoogtepunt een thuiswedstrijd om de Roelof Thijs bokaal in de Bonte Wever! Om voor vrienden en familie het op te nemen tegen andere ijsspeedwayers, op een motor zonder remmen met spikes van 6 cm, was wel heel gaaf!

Rond mijn 23e ben ik begonnen met boksen en na een half jaar bokste ik mijn 1e wedstrijd in Leeuwarden. Boksen is in mijn ogen de ultieme combinatie tussen conditie, fysieke kracht, snelheid, slimheid en mentale kracht. Het is niet alleen maar naar voren lopen en dom rammen, er moet een gedachte achter zitten anders red je het niet. Je moet aanvallen, verdedigen, overnemen, nadenken, uitlokken, aanpassen. Het is soms net schaken, hoe kan ik het beste mijn tegenstander verslaan...

Inmiddels ben ik gestopt met wedstrijden en heb ik Happy Bootcamper en We R Fit opgericht. Hiervoor geef ik veel lessen aan particulieren, scholen, sportverenigingen en bedrijven. Van 1 op 1 trainingen, small group trainingen (max. 6 personen) tot groepslessen zoals bootcamp en circuit trainingen. Daarnaast ben ik jarenlang trainer bij Boksvereniging Assen geweest en gaf ik les aan kinderen, recreatieve boksers en wedstrijdboksers. Ik kan goed met mensen omgaan, vind het leuk om ze te stimuleren en om ze te laten inzien hoe leuk sporten kan zijn! Ik wil mijn sportervaring dan ook graag delen met anderen en zodoende ben ik We R Fit begonnen. Mocht je benieuwd zijn geworden en heb je altijd al wat aan je leefstijl willen doen maar lukte het tot nu toe niet. Dan is het nu de hoogste tijd en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. De enige die je tegenhoudt ben jezelf!

Voor meer informatie  kan je gebruik maken van het contactformulier of mij bereiken op 06-85117538.

Opleidingen:

  • Bokstrainer – aangesloten bij de Nederlandse Boksbond.
  • Fitnesstrainer A – aangesloten bij NL Actief.
  • Rots & Water weerbaarheidstrainer – aangesloten bij Gadaku Institute.
  • Level 2 & 3 Trainer bij Fitland.
  • Medical Trainer – Bovenste & Onderste Extremiteiten.
  • Sport & Voeding.
  • AED & Reanimeren.
  • BHV.