Nicole

Mijn naam is Nicole huizing, ik ben 21 jaar oud en ga met jullie het sport & spel avontuur aan van het kids boksen. Ik heb er super veel zin in! Maar voor wij gaan beginnen aan dit leuke avontuur, willen jullie vast wat meer over mij weten. Ik ben zelf op jonge leeftijd begonnen met kickboksen en boksen. Dit ben ik zo leuk gaan vinden dat ik op mijn 16e ben begonnen met het geven van kids boksen.

Na het behalen van mijn Sport & Bewegen diploma en verschillende diploma’s voor het geven van kickboks- en bokstrainingen. Ben ik gaan werken op een kinderopvang en 3 jaar later doe ik dit nog steeds met alle liefde en plezier!

Het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling en hun leermomenten vind ik erg mooi om te doen. Het gaat tijdens deze momenten ook niet om goed of fout, of om het behalen van een resultaat maar om de weg er naar toe en hoe het kind zich voelt tijdens deze momenten. Tijdens de bokstrainingen is er dan ook geen goed of fout! Het gaat erom dat de kinderen leren op hun eigen manier en met een goed gevoel naar de training komen en misschien nog wel belangrijker om met een goed gevoel weer naar huis te gaan. Belangrijkste pijlers zijn het maken van plezier en het vertrouwen krijgen in jezelf!

Nicole verzorgt de Kids Boxing trainingen op de maandag- en woensdagavond.