Personal Training

Personal training is geschikt voor iedereen, van de beginnende sporter tot de wedstrijdsporter. De één heeft een schop onder zijn of haar kont nodig, de ander heeft begeleiding nodig om de juiste technieken aan te leren en weer een ander wil het maximale uit zijn of haar sportcarrière halen. Allemaal hebben ze baat bij personal training! Doordat je 1 op 1 trainingen hebt, krijg je volledige aandacht en maatwerk toegespitst op jouw doelstellingen.

Personal training voor beginners.

Heb je al vaker doelen gesteld maar toch niet (helemaal) gehaald, wou je afvallen maar lukte het elke keer maar weer niet... Heb je altijd al mee willen doen aan een hardloopwedstrijd of obstaclerun maar is het er nooit van gekomen… Dan wordt het nu tijd om mij in te schakelen! Ik ga met jou een traject aan waarbij ik in eerste instantie, jou sporten als leuk ga laten ervaren. Daarbij leer ik jou zelfstandig en verantwoord te sporten, door middel van 1 op 1 trainingen waarin ik jou belastbaar maak, jou de juiste technieken aanleer en jou laat voelen wat je hoort te voelen tijdens de verschillende oefeningen. Vervolgens laat ik jou ervaren wat de intensiteit moet zijn, om de door jou gestelde doelstellingen te behalen. Mijn doel is om jou zelfstandig te laten sporten! Dit in het begin door middel van 1 op 1 trainingen, daarna in groepjes van maximaal 6 personen (Small Group Training) en de laatste stap is groepslessen zoals; bootcamp en circuit training. Dit kan 3 maanden duren maar ook 2 jaar, dit ligt aan je beginniveau, je aanleg, de tijd die je erin steekt en hoe gemotiveerd je bent.

Personal training voor gevorderde sporters.

Wil jij het maximale uit je sportcarrière halen en heb je hier hulp bij nodig, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik doe een uitgebreide intake met je, analyseer je wedstrijdsport en maak een plan van aanpak. Ik maak je nog fitter dan je al bent, alsook sterker en explosiever mocht dit nodig zijn. Ik breng je verbeterpunten in kaart en werk samen met jou aan je specifieke doelstellingen.

Voordelen van Personal Training:

  • 1 op 1 trainingen.
  • Is afwisselend.
  • Unieke locatie.
  • Maatwerk afgestemd op jouw specifieke doelstellingen.
  • Ik kan o.a. boksen, fitness, crossfit, survivaltraining, mountainbiken, hardlopen, bootcamp, circuittraining en kickboksen implementeren in jou trainingen.

Prijzen

Losse training.
€ 60,-

1 uur personal training.

PT Kids.
Voor kinderen tot 15 jaar!
€ 50,-

1 uur personal training.

De try-out pakketten dienen ook echt als try-out en zijn slechts eenmaal af te nemen. Dit is ervoor om er achter te komen of personal training überhaupt wel wat voor jou is en om te kijken of er een klik is tussen trainer en sporter. Je gaat immers intensief een aantal uren met elkaar samenwerken.

Prijzen

Pakket B.
Gericht op een obstacle run.
€ 950,-

Intake.

0-meting.

Persoonlijk trainingsschema.

Maandelijkse progressiemeting.

Workshop bosuball.

Workshop hardlopen.

Workshop obstacle training.

Workshop touwklimmen.

16 uren personal training.

Pakket D.
Covid revalidatie.
€ 1.500,-

Intake.

0-meting.

Persoonlijk trainingsschema.

Veel coachingsgesprekken.

Workshop boksen.

Workshop bosu ball.

Workshop hardlopen.

Workshop adem halen.

Workshop veilig trainen.

Workshop speed ladder.

24 uren personal training.

2 keer in de week personal training.

Beginnen met 30 minuten trainingen en dat proberen wij uit te breiden naar 60 minuten.

Ik bied verschillende pakketten aan maar mocht u wat anders willen, dan kan ik altijd een persoonlijk pakket voor u samenstellen. Personal training is immers maatwerk en niet iedereen heeft hetzelfde nodig. Neem contact met mij op om uw doelstellingen door te geven en dan regel ik een passend programma welke naadloos aansluit op uw wensen en doelen!

Contactformulier