Weerbaarheidstrainingen / Kindercoach Assen

In samenwerking met Kindercoach Assen (Stefanie Hadderingh) geven wij weerbaarheidstrainingen voor kinderen om ze meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen te geven en om ze te leren wat hun grenzen zijn en hoe deze te bewaken. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij zien dat er een groep kinderen is die behoefte heeft aan weerbaarheidstrainingen, daarbij kan je denken aan:

  • meer zelfvertrouwen krijgen
  • verlatingsangst afleren
  • gepest worden maar ook pestgedrag afleren
  • opstandig / brutaal zijn en niet willen luisteren
  • verdrietig zijn en meer voor zichzelf opkomen en daarbij grenzen leren aangeven
  • moeilijk vinden om emoties te uiten en dan snel boos worden
  • bang zijn om te dromen

De weerbaarheidstrainingen in samenwerking met Kindercoach Assen zijn interactieve trainingen welke bestaan uit bewegen, doen en ervaren. Samen helpen we elkaar sterker te maken, dingen bespreekbaar te maken en beter voor onszelf op te komen!!

Wat gaan we doen?
Je krijgt boksles van een echte bokstrainer, we gaan leuke oefeningen en spelletjes doen. Het wordt echt heel tof; je gaat stoeien, je leert je grenzen aan te geven, positief denken, Chinees boksen en een “pizza” massage geven. Als klap op de vuurpijl gaan we ook nog iets doen waarvan je denkt dat je dat niet kan. Wij gaan je grenzen opzoeken en je kunt echt veel meer dan je denkt!

Wat heb je na de training geleerd?
Na de training heb je meer zelfvertrouwen, heb je meer positieve gedachten en weet jij hoe jij je grenzen kunt aangeven. Daarnaast heb je leren boksen, durf je meer, heb je beter leren samenwerken en heb je misschien wel nieuwe vrienden gemaakt. Maar hoe dan ook, je hebt veel geleerd en een super leuke tijd gehad.

Doe met ons mee en samen worden we sterk!!!

Voor meer informatie kan je kijken op:  https://www.kindercoachassen.nl/weerbaarheidstraining/